Servicii

SERVICIILE NOASTRE

SC Allgest VGC SRL activeaza in domeniul productiei publicitare si ofera servicii foarte variate ce includ atat partea de creatie (identitate vizuala, branding, design personalizat) dar si ofera suportul pentru punerea in practica a acestora. Pentru acestea se utilizeaza materiale si consumabile de cea mai buna calitate, pentru ca rezultatele sa fie pe masura.
Litere volumetrice: reprezinta o solutie foarte vizibila de afisare a unei firme, reclame, element grafic, cu vizibilitate de la o distanta mai mare. Literele pot avea diverse culori, pot fi realizate din diferite materiale si pot fi aplicate pe suprafetele dorite de clienti sau chiar pe panouri avand suport luminos, oferind un impact vizual deosebit.
Print outdoor: are aplicabilitate pentru multiple produse publicitare (in format mare): bannere si panouri publicitare, reclame luminoase, casete stradale, prisma si cub publicitar, postere, standuri informative etc. Se utilizeaza materiale rezistente la acţiunea razelor ultraviolete, umezeală şi la alte condiţii climaterice.
Avand o vasta experienta in domeniul productiei publicitare , oferim clientilor nostrii preturi de producator si o calitate superioara a produselor finale.

Litere Volumetrice

Logo-uri

Logo-uri

Neon Spectral

Neon Spectral

Casete Luminoase

Inscriptionari Autocolante

Inscriptionari Autocolante

Totemuri
.

Montaj Reclame

Montaj Reclame
.

Structuri Metalice

Structuri Metalice
.

Esti interesat de unul dintre serviciile noastre si doresti o cotatie de pret?