Litere Volumetrice

LITERE VOLUMETRICE

  ► LITERELE VOLUMETRICE se pot aplica direct pe suportul unde doriti sa fie vizibil mesajul companiei dumneavoastra, obtinandu-se efecte vizuale deosebite. Ele confera vizibilitate sporita si un stil de inalta clasa, prin efectul lor tridimensional.
*       In functie de cererile clientilor, executam litere volumetrice din materiale rezistente la influenta factorilor externi precum ploi acide, poluare industriala, raze UV, expunere indelungata in medii cu variatii de temperatura, umiditate si coroziune.
*      Iluminarea literelor volumetrice se face direct din interior prin tub spectral, led sau indirect prin halou, in asa fel incat sa fie iluminata partea frontala sau chiar intreaga litera pentru un impact vizual puternic.
*      Dupa executia literelor volumetrice asiguram montajul lor pe structuri metalice sau pe grilaj de aluminiu iar in conditiile in care preferati sa le montati singuri va vor oferi instructiuni de realizare a montajului.

INOX

Inoxul poate fi:

◦ Satinat
◦ Tip Oglinda
◦ Imbinat cu stiplex

Produsul finit, respectiv litera volumetrica, fiind constituita din inox si cu o mare stabilitate la factorii externi de mediu putand fi utilizata la exterior dar si la interior.

ALAMA

Alama poate fi:

◦ Satinata
◦ Tip Oglinda
◦ Imbinata cu stiplex

Literele volumetrice din alama au un aspect impecabil fiind modul ideal prin care numele firmei dumneavoastra sau orice alt text iese in evidenta. Se pot face lucrari in alama slefuita si lacuita, sau alama cu aspect invechit (antichizata).

ALUMINIU

Literele volumetrice din aluminiu, pot fi simple sau iluminate realizarea lor fiind din materiale diferite si pentru toate domeniile de utlizare. Sunt produse publicitare cu efect deosebit la distanta sau variante decente pentru interiorul oraselor si monumentelor. Astfel veti reusi sa creati un impact vizual major asupra afacerii dumneavoastra, atat ziua cat si noaptea.

Stiplex

STIPLEX

Lucrarile executate din stiplex pot fi:
◦ Iluminat frontal
◦ Retroiluminate (tip HALOU)

Litere volumetrice din stiplex sunt folosite la decorarea fetelor casetelor luminoase, atat a casetelor luminoase simpla fata, cat si a casetelor luminoase dubla fata, produsul finit fiind de clasa superioara si reprezentand un varf de gama in aceasta ramura de semnalistica outdoor.

Esti interesat de unul dintre serviciile noastre si doresti o cotatie de pret?